Сепаратори за минерални масла

Центробежните сепаратори са  предназначение за механично разделяне на суспензии твърдо-течно или твърдо-течно-течно вещество. Те намират широко приложение в млечната промишленост, пивоварството, рафинирането на масла, добиването на зехтин, производството на сокове, добиването на нефт.

Сепараторите се  състоят от барабан въртящ се с висока скорост, задвижващ механизъм и рамкова конструкция, които осигуряват непрекъснатото и бързо разделяне на твърдите вещества по време на процеса. 

Нашите сепаратори гарантират на потребителя, че твърдите частици, които попадат в барабана на машината ще бъдат моментално изхвърлени от него като това се случва без спиране подаването на продукт по време на процеса на разделяне.  
Благодарение на големите центробежни сили и системите за бързо отмиване, и освбождаване от нежеланите частици, нашите сепаратори пестят енергия и време. 

Минималният размер на частиците, които могат да бъдат разделяни е пряко свързан с вискозитета на течността, разликата в плътността между отделните фази, капацитета и дизайна на избрания сепаратор.  Въз основа на нашият богат опит и широки познания в процеса на разделяне, ние можем да гарантираме избор на точният модел сепаратор за нашите клиенти. Това дава възможност за отделяне на твърди частици с размер до 1 микрон  при специфични процеси.

Разгледайте нашите продукти

Няма добавени продукти в тази категория.