За нас

Нашата фирма е основана през 1995 година с предмет на дейност в сферата на промишлената електроника и енергетика.  Основната ни работа е изработка на табла и автоматика за упрвлението на машини и технологични процеси.  


През 2012-та година фирмата разшири своята дейност и създаде напревлението „внос и търговия с неръждаема санитарна тръбна арматура, санитарни помпи и технологично оборудване“, които имат широко приложение в млечната, алкохолната и био-фармацевтичната промишлености.


Нашият екип проектира и изработва таблата за управление на конкретен  технологичен процес или машина, съобразно техническите възможности и желанието на клиента.


Ние предлагаме проектиране, изработка, монтаж и въвеждане в ескплоатация на електрическото технологично оборудване, което е небходимо, за да дадете СТАРТ на вашия технологичен процес.
Честност и отвореност към клиенти е нашият модел на работа. Ние ще приемем всички ваши стойностни предложения, които ще усъвършенстват дейността ни и ще ни вдъхновят за развитие.

Eкипът на separatori.bg Ви очаква!